Selecteer een pagina
Interactieve lezing

Anders kijken naar chronische pijn

Wat gaan we doen?

Heb jij chronische pijn? Bepaalt het je leven? Heb je het gevoel dat je hier geen keuze in hebt? Dat jouw lichaam jouw dag bepaalt en je daar geen enkele invloed op hebt? Dat dacht ik ook!

Tijdens de lezing ‘Anders kijken naar chronische pijn’ laat ik zien dat je hier wel een keuze in hebt. Dat jij de regie hebt over jouw pijn of vermoeidheid. Dat jij daadwerkelijk de touwtjes in handen hebt om met jouw lichaam samen te werken in plaats van ertegen. Aan het eind van de lezing kijk jij voor altijd anders naar jezelf en je pijn.

De lezing is praktisch, informatief en beeldend, je gaat weg met een duidelijke werkbare methode voor iedereen.

Zie ik jou de 23e?

 

Datum & kosten

23-05-2019 van 19.30 – 21.30

Kosten: €12,50

Locatie

Julianalaan 6, 2171 CZ Sassenheim In de Rode zaal Parkeren op terrein van de Julianakerk

Aanmelden:

6 + 1 =

Over Deb

Sinds mijn 15e is mijn leven veranderd. Van een vrolijke en sportieve tiener werd ik een jong-gehandicapte die vrijwel geen tiener meer kon zijn.

Tijdens mijn dieptepunten zat ik in de ziektewet, liep ik met een rollator en raakte ik in een sociaal isolement. Ik schopte tegen het leven, zocht naar iemand die mij kon helpen, want dit kon niet mijn leven zijn.

Ik heb geknokt en gewonnen, ik zal altijd pijn houden en vermoeid blijven, dat is wat mijn ziekte met zich mee brengt. Maar door een veranderde mindset kan ik wel weer het leven leiden dat ik zo graag wil leven.

Mijn rollator is verkocht, en ik kan weer sporten. Ik ben een gelukkige moeder, liefdevolle partner en succesvol ondernemer. Ik weet wat mijn ziekte mij gebracht heeft, en ik kan dat omarmen.